Hemsidan håller nu på att ta form men det är fortfarande mycket kvar. Men vi tar lite i taget.
Hundarna kommer att få egna "bloggar" som ska fungera som resultatsidor och en massa foton måste upp i galleriet.

I övrigt har jag försökt ändra våran livstill lite. Att ta det lite mera lugnt och hinna andas. Lava är ju ganska så stressad av sig och jag försöker nu gå korta men långsamma promenader med henne och träna. För ett par veckor sen köpte jag en ny sele. En VGW sele som är en antidrag sele med lite annorlunda konstruktion. Den orsakar ingen smärta hos hunden och er ett perfekt verktyg att öka kontakten mellan förare och hund. Den tillsammans med belöning/godis funkar jättebra. Jag får träna på att öka mitt tålamod och det blir bättre och bättre.

Lava började löpa i fredag vilket också kan vara orsaken till den ökade stressen. Vi får se hur hon blir efter löpet.

I lördags var vi och hälsade på Eanie och Zelda i Sala. Det blev en låååång promenad och lava var lös hela vägen... hon var så lycklig och jag blev så glad när hon var glad. Både jag och hundarna var jättetrötta och det fick bli en lugn och skön söndag.

Hundarna är hemma två dagar i veckan för att se om Lava kan lugna ner sig lite. Tur att man har underbara Lena som tar hand om mina barn. Under lavas löptid kommer de dock att vara hemma alla dagar eftersom det inte funkar att ha löptik på jobbet.