Ännu en vecka har snart förfluttit på och sommaren har verkligen kommit på allvar. Sommaren är en okej årstid, men det är så tråkigt när man nästan inte kan göra något för att det är för varmt.

I måndags var jag ledig och började dagen med en löparrunda sen hem och ta en dust med snabeldraken. På eftermiddagen blev det en promenad och sen vidare till Majsan för en lång och härlig ridtur.

I tisdags jobbade jag

I onsdags vaknade vi tidigt och tog en varvad löpning / promanad på ca 10km. Redan straxt efter 8 när vi gav oss ut hade värmen kommit och det var bitvis jobbigt för hundarna utan vatten. Men lite diken då och då underlättade turen

I torsdags jobbade jag och på kvällen nykter krogrunda på Harrys. Kom hem kvart i ett... och sov 5 timmar innan det var dags att gå upp och åka till jobbet...

Idag fredag. Har jobbat och det har gått segt. Känner mig lite sliten. Sitter nu här i soffan och samlar lite energi för att städa lite och börja packa till helgen.

Jag jobbar hela helgen men på söndag packar jag in djur och saker och åker till vikingstad.  På måndag åker jag och hundarna till tranås där jag ska jobba på årets lekläger. Det blir 5 dagars tältning för dogsen och mig... ska se om jag får tag i ett bra tält med space.
Men nu blir det ett par minuter till framför tvn innan jag ska ta tag i allt...