Bloggen ville inte funka igår lördag, därav uppdateringen i dag...
Midsommar afton firade vi med en trevlig lunch här hemma med Lena och co. Sedan vid 17 åkte jag och hundarna vidare till Cilla med familj. Jag och Cilla med hundar tog skogspromenaden sen hem till dem igen för grillning i trevligt sällskap. Tack Cilla för en trevlig kväll!

Cilla, Dart och Zsa-zsa

Grållan och Brownie på midsommarpromenix


Idag har jag jobbat, lite segt efter två härliga lediga dagar men men, bara att bita ihop. I dag fick jag storfrämmande på jobbet. Först kom min kära vän Cilla, sen min efterlängtade vän Jenny med vovve och pojkvän. Vi gick en liten rundvandring på jobbet sen var det vovvarnas tur. Lava har inte träffat Blixtra sen hon var ca 4 månader och mycket har hänt... Det var lite spänt mellan brudarna men de löste det fint utan tjaff.




Efter en stund fick Dart vara med och busa med brudarna, men det blev lite för mycket för lilla Blixtra. Kul att Lava och Blixtra funkade bra tillsammans! Hoppas vi ses snart igen!

När Jenny åkt tog jag, vovvarna och Cilla med vovvar lunchrundan på jobbet, Zsa-zsa älskade skogen....det lilla trollet. Med rastade hundar gjorde jag klart på jobbet och Cilla åkte hemåt.

Kvällen ska nu tillägnas att hämta nya krafter till i morgon... Bara söndag till fredag kvar att jobba, sen SEMESTER!!!!!