Mitt i alla kaos inför kvinnerstadagarna på jobbet missade jag att min lilla kille fyllde år. Fredagen den 22 augusti fyllde Brownie 7 år. Grattis min älskade kille. Under detta 7:e år har ha lyckats med godkända sprängarprov i konstgryt samt 2x 1.a pris i viltspår. Innan årets slut hoppas vi på ett championat. Med andra ord, så är han "still going strong".





Lavas sår ser lite bättre ut, men vi har  tid hos veterinären på måndag. Hon fick en nu antibiotikakur i torsdags och själva såret har börjat dra ihop sig, men det är fortfarande lite svullet och inte läkt inuti så vi får se.

I dag har jag lättat mitt hjärta och tagit ett beslut att Festis ska få bo kvar hos oss. Han är så himla underbar och funkar så bra med hundarna att det nog är menat att han ska vara kvar.

Ja just det, i onsdags gjorde jag en ny tatuering. Det är huvudbilder av vovvarna, tyvärr blir det inga foton än, eftersom den inte är läkt är den inte rätt i färger sen ser det lite svullet ut på ett par ställen... men en sak kan jag lova... fan vad ont det gjorde att göra den i gemnförelse med vargen...