Idag har Festis äntligen blivit kastrerad. Har avvaktat lite med tanke på anfallen men idag blev han en det och dessutom undervisningsobjekt. Veterinären på jobbet hade djursjukvård med 2:orna så det blev två flugor i en smäll.
Eleverna fick under handledning ge Festis lugnande, sövande och vaccinering. De fick se på när han blev av med sina käraste. Hela processen gick jättebra och han har inte visat några tecken på anfall. Så nu är det äntligen över och förhoppningsvis slutar han att markera på hundarnas filtar...
Kitty 5
 
I morse var Lava väldigt orolig och ville ut... Hon rastade direkt sen när hon fick mat satt hon bara och tittade på den och det är INTE likt henne... blev lite orolig eftersom hon har visat lite tecken på urinvägsinfektion. Men när jag såg Brownies fodertunna förstod jag varför hon inte ville äta och varför hon drack en massa. Hon hade säkert ätit ett par liter istället för sin dos på 8dl om dagen... förstod att hon var mätt. Under dagen har hon sett dräktig ut men bajsat en massa gånger så det löser sig nog av sig själv. Det har blivit korta koppelpromenader så hon inte får magomvridning eller nåt.

I dag vill vi passa på att säga grattis till det fyra parsonvalparna hos Leidas russells som sett dagen ljus. Lavas kompis ZsaZsa har idag fött 4 fina och friska puppisar. Tre tikar och en hane. Ser väldigt mycket frem emot att få se dem och på fredag ska vi ge dem namn =).
Lilla ZsaZsa mars 2008


Nej nu väntar sängen straxt efter en lång dag...
 PJs