I helgen var det hundar för hela slanten. I lördags var vi på inoff utställning i lindesberg. Tro det eller ej men jag ställde mina båda =). Brownie var först ut och premiär i veteranringen. Kan väl inte påstå att jag ställt honom allt för ofta och han tycker verkligen inte att det är kul att stå stilla men han gjorde ett bra jobb och fick Hp. In igen och emot en tik... som tog det... konstigt va! Kan inte förstå att min brunnosade, kastrerade, släthåriga och tåamputerade veteran inte tog det *ler*. Tyckte bara det var kul att få visa upp min prins. Men eftersom vi var ända veteranen gick vi vidare till veteran BIS. Där vi senare åkte ut ganska så snart.

Lava gick det också bra för. Hon var en ända öppentiken och fick sitt Hp. Ställdes senare mot en unghundstik och Lava tog det. I BIRet ställdes hon mot en unghundshane, men det var min lilla Grållan som fick bli BIR... I gruppfinalen åkte vi ut direkt... men vem bryr sig... lava var jätteduktig.

På söndagen hälsade vi på Eanie och Zelda i Sala. Agneta, Zelda och jag å min flock tog en härlig skogsrunda över stock och sten. Båda mina var lösa och det gick jättebra...tills vi kom till ett fält sen var vi en terrier minus... ropade och visslade och tillslut såg agneta hur det höga gräset rörde sig och där kom min gamla gubbe som var lerig... hummm undra vad han gjort... kul hade han i allafall...
Från skogen åkte vi till enköping och kollade på fältprov...Under lördagen fick Eanie ett 3:e pris!Grattis, grattis ,grattis. Mias Åliwer startades på både lördagen och söndagen. På lördagen blev det ett 2:a pris och på söndagen ett 1:a pris! Grattis Mia så kul! Blir supermotiverad nu.... gotland närmar sig och båtbiljett är beställd...nu jäklar ska jag se till att jag och Lava kommer ut på fält!! 

Lava är nu i höglöp... och Brownie är en Juck russell just nu... trots att han är kastrerad kan han inte låta bli henne i höglöp... men snart är det över och vi kan återgå till vardagen så de slipper ligga i bilen på jobbet...

I helgen kommer mamma, syster och barnen på besök =)