I går var vi åter igen och kollade på Barmarks tävlingarna. Så härlig stämning och oerhört trevliga människor. Ångrar att jag inte var lite mera på och hade fixat licens och grönt kort litet tidigare så vi hade kunnat vara med och tävlat på riktigt.
Som avslutning på tävlingarna var det staffet...fan vad kul det såg ut. Sju förare och hundar från olika lag sprang samtidigt och det var tre i varje lag som växlades in.

Hade grymt ont i hela kroppen igår... tog på mig löparkläder och selade på hundarna... det blev en löparrunda istället för joggingrunda... hundarna galopperade hela rundan och jag sprang allt vad jag kunde... väl hemma var både jag och hundarna lagom sega...

Igår passade jag även på att träna hundarna på räven som jag fått... Brownie tyckte den var äcklig men Lava visade stort intresse och ryckte lite i den...

Idag har jag jobbat igen. Hundarna har suttit i bilen för vi håller på att ändra lite bland hundboxarna på jobbet... Direkt efter jobbet åkte jag över till fältet och tog på lava jaktvästen och halsbandet och sökte av fältet i jakt på fågel. Visste att det skulle vara tomt men vi måste ju få in rörelsemönstret... gick sådär. Lava ville vara ganska nära mig idag... tror hon blir lite splittrad av löpningen i sele och fältarbetet... men träning ger färdighet. Brownie fick följa med och skutta i det höga gräset =)

I morgon är det en ny arbetsdag... fast det skulle vara bra skönt att ligga kvar i sängen...