Jag fortsätter att skriva på temat premiär, för att skriva att jag är så dålig på att blogga, har ni ju redan märkt vid det här laget.


Har ni tänkt på alla de underbara saker som juletid för med sig...det jag. Underbara helt utsökta lussekatter, knapriga peppakakor och inte minst glöggen. Jag har redan haft premiär på pepparkakor för nån vecka sedan och lussekatterna började jag frossa i så fort de fanns att köpa men idag har jag haft glögg premiär. En härlig varm kopp glögg är inte fel. Det finns en fjärde sak som jag inte kan få nog av...risgrynsgröt. Sen är ju bara mörkret och tända ljus urmysigt i sig. Tack härliga juletid!


Idag har Brownies "gamla" mat äntligen tagit slut. När en liten 9,4 kg terrier ska äta upp 15 kg torrfoder tar det sin tid men nu är den äntligen slut. Jag ska testa Robur Maintenance på Brownie nu. Lava äter ju redan Robur Performance sen en månad tillbaka så det vore ju kul om de i alla fall kunde äta "samma" mat. Vill ge dem nåt svenskt tillverkat som ändå kan passa min plånbok. Robur är väl på gränsen till att jag har råd med, men men vi gör ett försök. Båda hundarna verkar gilla det i alla fall. Snart är det dags att kastrera Festis också, så då ska väl han byta foder med så han inte går upp i vikt eller får urinsten. Vill ju att mina djur ska ha det bästa =).


I onsdags var jag med Lava på Örebro hundRehab igen. Efter att vi brukar springa och jag ska stretcha Lava ryggar hon undan och skriker till. Eftersom jag inte vet om hon faktiskt har ont eller bara är fjollig så ville jag kolla upp det. Hon var lite större på biceps höger fram och det är höger som "dummat sig" men hon sa inget och Lena på rehab fick stretcha henne utan problem. Så med lite stretching tips så får vi hoppas på bättring.


Förra helgen var vi hemma hos mor och far i Vikingstad. I Lördags var det öppethus på Himmelstalund så jag, Jenny, mamma och alla hundar packade in oss i krokusen och åkte till Norrköping. Jäklar vad härligt det var att träffa alla gamla lärare igen. Man glömmer bort hur mycket man faktiskt saknar dem. Kram på er Bella och Anette!


Nästa helg är det HUND 2008 där jag ska ställa Lava och stå i rasmonter med Brownie.


Just nu kollar jag på Mamma Mia på dvd. Den är lite seg för de har översatt texten så konstigt, men handlingen är bra och det är ju häftigt att den bara bygger på ABBA låtar.


I helgen blir det mest att ta det lugnt. Ska storstäda, adventspynta och ut och springa lite. Sen blir det att slappa i soffan.


Oj det blev en lång blogg idag...kompensering för att jag skriver så sällan =)