I lördags klockan 13 kom vi hem till kära Vikingstad igen. In med hundar och packning, sedan snabbt i säng för en halvtimmas tupplur...underbart. Klockan 14 var vi i Valla ridhus för förberedande av klass 1 tävlingen i agility. Gud vad seg jag var....

Brownie starter gick bra. Jag och B. körde första loppet, agility. Brownie startade bra och lyssnade noga. Tyvärr så lyckades jag ge honom två vägringar, en i slalom och en vid en tunnel vilket resulterade i 10 fel, men dock allra snabbast tid. Vi slutade 6a av 30 starter. 4,33 meter per sekund blev det på ett agility lopp!

Andra loppet startade Jimmy Brownie. Snabbt gick det och med endast tre hinder kvar sladdade Brownie in i slalomen och kom fel vilket resulterade i en vägran..attans....fem fel i mål och en tid 5sekunder före vinnaren...Det blev en tredje placering av 27 starter med hela 4,77 meter per sekund....(snabbast hittills för Brownie) Tack Jimmy, det var en upplevelse!!!


I torsdags var jag, bestarna, Sara, Kalle och Zappa någonstans i skåne och tränade agility...i snön...
Brownie fick rusa av sig ett par varv och var väldigt ivrig. Lava fick träna lite kontaktfält vilket var svårt då hindren var täckta av snö...=)

(foto kommer straxt)