Nu var det evigheter sen jag skrev något på bloggen. Sen vi kom hem från husbils resan med mor och far har jag och djuren varit i Sala på kennelläger och prov. Tack så jättemycket Micke och Agneta för att jag och min flock fick bo hos er. På torsdagen och fredagen startade jag lava i eftersöksgrenarna. Båda dagarna blev det en 8a på vattnet och 10 på spåret. Det som felade var avlämningarna med truten och att hon gärna går i kast. Men jag är nöjd med resultaten med tanke på omständigheterna den senaste tiden.

Förra veckan var mest en sovarvecka vilket både jag och Lava uppskattade. I torsdags kom Zelda och i fredags åkte jag, Lava och Zelda till motala för vidare färd mot norge i sällskap med Andreas och Ludde. Det var norsk vinnarutställning på bjerke travbana. På lördagen gick det bra för båda tjejerna. Zelda blev BIM med Cacib och Lava 2a bästa tik med reserv Cacib. På söndagen blev Zelda 2a bästa tik med reserv Cacib och Lava föll inte riktigt domaren i smaken så hon placerades som trea i öppenklassen med en slät etta. Summa sumarum är jag nöjd med helgen och resultaten.

Idag kom började jag jobba igen. Segt att återgå till att passa tider och vara aktiv... har visst blivit lite slapp av att vara hemma och sova så länge jag vill. På eftermiddagen/kvällen kom Micke och Agneta och hämtade Zelda igen. Blev tomt utan henne... hon och lava funkar jättefint ihop och till och med festis och Zelda är gosiga med varandra.

Imorgon är det en ny dag och lilla Emil kommer till oss för lite hundvaktande i ett par dagar. Den ena grå avbyter den andra... kul med vovvar....

Nu väntar straxt sängen... desto flera timmar får jag ju sova ;)

nattinatti