Jag älskar min hund!, Lava är så underbart bra.
Dagen börjad med morgonpromenaden och sen bar det iväg till vattenträningen. Först var det unghundarna ut och det gick väl sådär. Några gick i kast och några ville inte alls i. Sen åkte vi bort till öppenklass vattnet där Lava, Åliwer och Gizmo skulle köra. Lava var sist ut och gick bra. Hon satt kvar i både skott och kast och gick i bra efter kommando. Hon såg inte vart fågeln hamnade utan tog sikte på båten. Hon simmade dit och "kollade" av och fick sen vittring på fågeln i medvind och simmade snabbt dit och greppade den, simmade in till land och leverarade fint i min hand,. duktig tjej.
Även släpspåret gick bra, men jag hade inte väntat mig annat, Snabbt in, snabbt ut och lämnade kaninen i min hand, Går hon på proven i helgen som idag så blir det nog 10-10 eller möjligtvis en 9 på vattnet.
Jag kommer vara så himla nervös i morgon och vi är först ut i öppneklassen... gäller bara att komma ihåg att jag har samma hund med mig hem som dit och att jag faktiskt vet att hon klarar det och att det i så fall är en tillfällighet att det inte funkar... för hon är duktig min tjej.
Brownie har haft en supertråkig dag och har mest suttit i bilen. Han fick komma ut en sväng och köra ett daummysök
Nu på kvällen tog jag en liten löparrunda med båda två så de fick springa av sig och lava tömma ur lite energi inför i morgon... håll tummarna för oss!

natti natt